Een gezonde mix van muziekstijlen
met veel enthousiasme gebracht!

Een echte live beleving met Topsy Turvy maakt van jouw feest
een onvergetelijke gebeurtenis!
Hieronder lees je meer over de bandleden!

An Comeyne

Deze Belgische roodharige mag dan wel klein van stuk zijn, ze laat duidelijk van zich horen in onze 7-koppige band. Op het podium geeft ze zich helemaal. Gepassioneerd brengt ze nummers van Tina Turner tot Adele tot leven. En weet je nog een leuke Belgenmop ?.. vertel die dan maar aan een ander bandlid. Bijvoorbeeld Patrick...

Leonie van de Laak

De hoogste zangnoten neemt Leonie met gemak voor haar rekening. Al vanaf haar 10de verwent ze haar omgeving met haar aangenaam warme stemgeluid. Ze komt wél oet Lottum, is de jongste van de band maar zeker niet onervaren. Zo heeft zo meegezongen met kinderen voor kinderen en heeft ze meegedaan aan Hennie Huisman’s soundmixshow. Daarom sluiten we elke repetitie af met “Reach out and touch” (.. grapjuhhh..)

Jack Geerlings

Zanger en trompettist en dirigent en ... teveel om op te noemen. Wat een multi muzikaal talent! Een derde stem erbij, geen probleem voor Jack!

Tim Snoek

Tim timmert al jaren op de vellen van zijn ketels. Als broekie van 9 nam hij voor het eerst de stokken in handen. Maar pas nadat hij in bandjes ging spelen werd het drummen echt een passie. Nu is hij al jaren het kloppend hart van Topsy Turvy… of… is het kloppend hard? Timmertim you’ve got to groove! Tim is ook te bewonderen bij Harvest Moon

Patrick Teeuwen

De muzikale geest van Topsy Turvy heeft er altijd voor gezorgd dat Patrick als gitarist helemaal in zijn “element” is! Wat hem met name motiveert is het samenspelen met mensen met dezelfde ambities. Hij vindt het vooral leuk om te ervaren dat het keer op keer weer lukt om ieder feest om te buigen in een echte party bij het naderen van het hoogtepunt van de avond.

Jack Lemmen

Sinds het kamerorgel zijn intrede deed in de seventies, is Jack verknocht aan toetsen. Na de nodige jaren orgel/piano-les, werd het zuurverdiende vakantiegeld besteed aan een heuse Korg Polysix synthesizer. Vanaf zijn vijftiende speelde Jack in diverse coverbands. Toen hij gevraagd werd om bij ons te komen spelen, kon hij de verleiding niet weerstaan en vulde Topsy Turvy aan op toetsen. Dat is alweer 15 jaar geleden, en met een breed repertoire kan hij bij Topsy Turvy nog steeds zijn muzikale ei kwijt. Als hij zijn volumeknop tenminste opendraait, kun je hem zelfs backing vocals horen meezingen. Daarnaast speelde Jack ook op de toetsen bij Groove it or Move it.

Jeroen Bouvrie

Muziek maken in de band is een ware passie voor Jeroen. Wekelijks tuft hij vanuit Nijmegen heen en weer, en wij vermoeden dat hij zijn laatste instrument heeft betaald met Shell zegeltjes. Na jaren piano is hij voor de lage bastonen gevallen. Met funky baslijnen draagt hij de muziek en gaan je broekspijpen trillen. Inspiratie haalt hij uit heel veel muzieksoorten en van bas hero’s zoals Pino Palladino. Play the bass funkyB! Jeroen is ook actief in de Nijmeegse band Men in Black.




Live beleving!

Een optreden in de XL variant met 3 blazers erbij!

TOPSY TURVY XL - Live on Stage from Richard van der Laan on Vimeo.

Of gewoon in de kroeg:
Of buiten:

Nieuwsgierig geworden en wil je meer zien en weten?

Kijk op onze Facebook Facebook pagina voor onze agenda.